یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked
سرخط خبرها

نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۵۳۴۳۷
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰
ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
نجفی  | شهرآرانیوز - ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
 
نویسنده مقاله با اشاره به برخی رویداد‌های عالم گیر تاریخی از جنگ‌های جهانی تا آنفلوانزا اسپانیایی، می‌نویسد پس از وقوع چنین رویدادهایی، در بیشتر موارد، شتاب رشد فناوری‌ها دوچندان شده است. در یک نمونه، آنفلوانزای اسپانیایی جان ۵ درصد از جمعیت جهان را گرفت، اما تاکنون و با توجه به فناوری‌هایی که توانسته اند فاصله اجتماعی و پیش گیری‌های دارویی را عملیاتی کنند، کووید ۱۹ تنها جان ۰۲/۰ درصد از جمعیت جهان را گرفته است. بدون تردید، جان حتی یک انسان نیز اهمیت دارد، اما اگر همین پیشرفت‌های فناوری نبود، امروز مدل سازی واکسن‌ها و تخمین دقیق از روند واکسیناسیون امکان پذیر نمی‌شد. توسعه فناوری‌های آموزشی، نیروی کار غیرمتمرکز، سودآوری شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت استارت آپ‌های جدید در عصری که دیگر ارتباط حضوری الزامی نیست از دیگر تغییراتی بودند که شیوع کرونا به وقوع آن‌ها سرعت بخشید. نشریه PC Quest در ادامه بررسی‌های خود از دوران پساکرونا، به سراغ مشاغل حوزه فناوری اطلاعات نیز رفته است.
 
در مطلبی با عنوان «مشاغل حوزه امنیت سایبری در سال ۲۰۲۱» می‌نویسد نرخ رشد پیش بینی شده برای فرصت‌های شغلی حوزه امنیت وب در فاصله سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ بسیار بیشتر از میانگین رشد دیگر مشاغل حوزه فناوری اطلاعات است. روند افزایش فعالیت‌های سایبری در دوران پساکرونا شتاب بیشتری می‌گیرد و این امر زمینه بیشتری برای حملات امنیتی ایجاد می‌کند. به همین نسبت، اهمیت حفظ امنیت کاربران و شبکه بیشتر نیز می‌شود. براساس آمار‌های موجود، کارشناسان امنیتی تا ۱۵ درصد بیش از دیگران فعالان آی تی درآمد دارند که در آینده امنیت شغلی بیشتری نیز خواهند داشت.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 

شماره‌های دیگر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->